fbpx
Herbalos - Bolovi misica i kostiju

Najbolja biljka za bolove mišića i kostiju

Kada je riječ o bolovima mišića i kostiju, postoji mnogo načina za ublažavanje ovog neugodnog stanja, ali jedan od najpopularnijih i učinkovitijih načina je upotreba mente. Menta je biljka koja se koristi u tradicionalnoj medicini već tisućama godina, a njena ljekovita svojstva su dobro poznata i priznata u cijelom svijetu.

Jedan od razloga zašto je menta učinkovita za bolove mišića i kostiju je zbog svojih analgetskih svojstava. Menta sadrži prirodne spojeve koji imaju sposobnost ublažavanja bolova. Jedan od takvih spojeva je mentol, koji djeluje kao prirodni anestetik i ima sposobnost blokiranja signala boli u mozgu.

Mentol također ima svojstva koja opuštaju mišiće i pomažu u smanjenju upale u tijelu. To može biti od velike pomoći kod bolova mišića i kostiju, jer upala može povećati bol i usporiti proces ozdravljenja. Mentol se apsorbira kroz kožu i djeluje brzo na mjestu boli, što je razlog zašto je tako popularan sastojak u balzamima za ublažavanje bolova.

Osim mentola, menta sadrži i druge korisne spojeve kao što su menton, mentil acetat i kineol. Ovi spojevi imaju sposobnost poboljšanja protoka krvi i opuštanja mišića, što također može pomoći u ublažavanju bolova mišića i kostiju.

Još jedan razlog zašto je menta učinkovita za bolove mišića i kostiju je zbog svoje sposobnosti da smanji stres i napetost u tijelu. Stres i napetost mogu uzrokovati bolove u mišićima i kostima, a menta može pomoći u opuštanju tijela i umirivanju uma. To može biti posebno korisno kod kroničnih bolova koji mogu biti povezani s anksioznošću i stresom.

Konačno, menta je prirodni lijek bez nuspojava, što je važno za ljude koji žele izbjeći upotrebu lijekova protiv bolova koji mogu imati ozbiljne nuspojave. Upotreba mente može biti sigurna i učinkovita za većinu ljudi, a postoji mnogo različitih načina na koji se može koristiti, uključujući čaj, ulje i balzame.

Ukratko, menta je učinkovita za bolove mišića i kostiju zbog svojih analgetskih, protuupalnih i opuštajućih svojstava.

Herbalosion - Losion za bolove

Herbalosion je biljni losion protiv bolova namijenjen kao pomoć pri liječenju bolova mišića i kostiju.

Najnovije

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Naruči Herbalos proizvode na Web shopu

Herbalosion

Biljni lostion protiv bolova mišića i kostiju.

Neven krema

Prirodna krema namjenjena za zaštitu i njegu normalne, suhe i ispucane kože.

Krema za vene

Prirodna krema namijenjena za proširene vene i ispucale kapilare.
0
    0
    Korpa
    Vaša korpa je prazna.Vrati se na shop